Accor preia în franciză un hotel din Nisipurile de Aur

Grupul Accor a semnat un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria. Hotelul situat în Nisipurile de Aur va fi deschis anul acesta în luna mai. Prin acordul de franciză, hotelul Roomer Golden, deținut de Valdemosa EOOD, va fi rebranduit în ibis Styles în mai 2021.

Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru că oferă experiențe de neuitat datorită motivelor și design-ului său unic. Sunt mai mult de 550 de hoteluri care funcționează sub ibis Styles și fiecare are un design ludic și un aspect premium, inspirate de o temă unică, povestită în tot hotelul.  Suntem încrezători că oaspeții se vor bucura din plin de întreaga ofertă a acestui brand tânăr, la noul hotel ibis Styles Golden SandsRoomer“, a declarat Cătălina Rou,directorul de dezvoltare al Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Hotelul ibis Styles din Nisipurile de Aur va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetație

„Nisipurile de Aur și coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinație turistică foarte populară, ce atrage mulți vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, stațiunea a înregistrat peste 700 000 de turiști cazați în unitățile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situației actuale de pe piață, mai mulți oameni ar putea descoperi adevărata frumusețe a coastei și vor petrece vacanțe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer“, a adăugat Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

.Hotelul este situat lângă promenada principală a stațiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole