Accor va administra un hotel ce va fi deschis, în parteneriat, de oamenii de afaceri Ion Cătuțoiu și Andrei Stanciu

Accor a semnat un acord de management cu ASIC, o alianță între Ion Catuțoiu, un dezvoltator ce operează în industrii multiple, și Andrei Stanciu, CEO al companiei de construcții Somet Group, pentru un hotel de 150 de camere destinat șederilor pe termen lung. Hotelul va fi afiliat brandului Novotel Living și va fi primul deschis în Europa de Est.

Viitorul hotel va avea 150 de unități, diferite tipuri de camere, cu chicinetă și un spațiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, un spațiu destinat socializării unde atât clienții cât și membrii comunității locale se vor putea întâlni, vor putea să ia masa și să se bucure de o băutură, într-un spațiu deschis unde mâncarea sănătoasă va putea fi servită și în sistem grab&go. Alte facilități sunt reprezentate de o sală de cinema, un spațiu modular dedicat întâlnirilor, o sală de fitness, o parcare spațioasă și o curte exterioară cu verdeață.

Novotel Living Bucharest Băneasa este poziționat vizavi de cea mai mare zonă comercială din București, Băneasa Shopping City.

„Suntem încântați și recunoscători să ne unim forțele cu ASIC pentru deschiderea primului Novotel Living din Europa de Est. Credem în succesul acestui model de business, având în vedere locația și conceptul. Rezultatul va fi un produs puternic și durabil, care va atrage nu numai rezidenții, ci întreaga comunitate, datorită mixului fascinant de facilități și tipuri de sejururi”, a declarat Cătălina Roșu – Development Director România-Bulgaria-Moldova și Republica Cehă.

Novotel Living este unul dintre brandurile de ședere prelungită ale Accor, ce aduce componenta de interacțiune socială în categoria apartamentelor cu servicii incluse. Astfel, aceste hoteluri propun soluții pentru sejururile prelungite pornind de la studiouri, până la apartamente cu două camere, cu mici hub-uri sociale destinate comunității locale și spații comune de relaxare pentru rezidenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...