Aceasta este pisica lui Marius Manole. De ce i-a pus fotografia pe Facebook

Actorul Marius Manole a postat pe Facebook o fotografie cu simpatica sa pisică. Fotografia nu a fost postată pur și simplu, ci este parte dintr-o idee excelentă de promovare, legată de un spectacol de succes al Teatrului Național București, în care evoluează și actorul.

Actorii noștri talentați din spectacolul <Și cu pisica ce-ați făcut?> s-au lăudat cu pisicile lor pe Facebook. Acum a venit rândul vostru. Postează o fotografie cu pisica ta în secțiunea de comentarii și hai să ne bucurăm împreună de animăluțele dragi care ne fac viața mai frumoasă”, scrie Mariu Manole pe pagina sa de socializare – https://www.facebook.com/marius.manole/posts/10227655321310364.

Nu uita: <Și cu pisica ce-ați făcut?> se joacă live online pe 24 ianuarie de la ora 19.45, iar spectacolul poate fi vizionat pe platforma PiciordePlay până pe 31 ianuarie”, mai adaugă actorul.

Distribuția reunește mai multe generații și tipologii

Spectacolele de luni seară, găzduite de Teatrul Național București, continuă și în 2022: “Și cu pisica ce-ați făcut” se joacă pe 24 ianuarie, ora 17.30 și ora 20.00, la Sala Ion Caramitru. 24 ianuarie reprezintă momentul ȋntâlnirii cu un spectacol care a avut premiera ȋn toamna lui 2021 și deja și-a găsit un loc ȋn inima publicului: Și cu pisica ce-ați făcut. Este o comedie-aventură, ȋn care Lia Bugnar dirijează povestea ȋntr-o maniera un pic diferită, care cucerește spectatorii și provoacă actorii. Și acest spectacol va avea două reprezentații,  prima de la ora 17.30 și a doua de la 20.00.

Distribuția reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecatoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză ȋi revine o interesantă partitură ce ȋi pune ȋn valoare atât glasul cât și talentul actoricesc, Anghel Damian este plin de vervă și umor iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii. Rezultă o comedie altfel, ȋn care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: “Și cu pisica ce-ați făcut?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...