Acesta e singurul lac din municipiul Sibiu unde se vor practica sporturi nautice

Primăria Sibiu anunţă că până la începutul anului viitor va fi gata amenajarea Lacului lui Binder, singurul din municipiu unde va fi posibilă practicarea sporturilor nautice.

În maximum 8 luni, Lacul lui Binder va fi dat în folosinţă. Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciului Baze Sportive, a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor rămase de executat. (…).

Contractul pentru finalizarea lucrărilor a fost semnat cu firma SC Modular Plus SRL din Sibiu, valoarea acestuia fiind de 5,38 milioane de lei. În primele 5 luni firma menţionată va executa lucrările prevăzute în contract, iar în următoarele 3 luni se va ocupa de autorizarea ISCIR a instalaţiilor, pentru siguranţa utilizatorilor„, se precizează într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Va exista un loc de joacă gonflabil plutitor modular

În momentul de faţă trebuie finalizate pontoanele din jurul lacului, amenajarea plajei, inclusiv a unor terenuri de sport pentru volei pe nisip în suprafaţă de 128 de metri pătraţi. Pe lac va exista un loc de joacă gonflabil plutitor modular, cu tobogane, trambuline.

În jurul lacului vor exista piste de biciclete, trotinete, skateboard, patine cu rotile şi cărucioare. Primăria promite şi două locuri de joacă pentru copii, lângă Lacul lui Binder.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...