Acordul dintre România şi Moldova privind reducerea tarifelor de roaming, aprobat de Guvern

Acordul privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între România şi Republica Moldova a fost aprobat vineri de Executiv.

„Guvernul a adoptat astăzi Hotărârea privind aprobarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova pentru reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între cele două state”, informează Guvernul, prin intermediul unui comunicat.

Acordul dintre cele două Guverne a fost semnat la Chişinău pe 11 februarie. În baza acestuia, fiecare parte se va asigura că operatorii de reţele negociază cu bună-credinţă cu orice solicitant condiţiile tehnice şi comerciale de furnizare a serviciilor de interconectare în vederea terminării în propria reţea a apelurilor şi SMS-urilor provenite de la numere din statul celeilalte părţi şi de tranzit internaţional de apeluri şi SMS-uri provenite de la numere din statul celeilalte părţi către reţele din propriul stat.

Cooperarea cu Republica Moldova în vederea integrării europene este şi va fi în continuare una dintre priorităţile României„, precizează Guvernul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...