Acțiunile Netflix și-au pierdut acum toate câștigurile

Acţiunile Netflix au pierdut toate câştigurile înregistrate în timpul pandemiei de Covid-19, coborând luni cu mai mult de 2%, până la aproximativ 332 de dolari pe unitate, cel mai redus nivel atins din martie 2020, relatează CNBC.

Preţul actual al acţiunilor Netflix este în prezent cu 50% mai mic faţă de maximul unei perioade de 52 de săptămâni, de 700,99 USD, atins la jumătatea lunii noiembrie.

Ultima dată când acţiunile s-au vândut cu aproximativ 332 de dolari pe pop a fost pe 20 martie 2020, exact când erau instituite restricţiile legate de pandemie. Netflix a înregistrat câştiguri semnificative în 2020 şi 2021, deoarece consumatorii au fost blocaţi acasă sub diferite restricţii. Cu toate acestea, pe măsură ce restricţiile sunt eliminate, consumatorii optează pentru divertismentul din afara locuinţei, cum ar fi cinematografe, restaurante şi parcuri tematice.

O concurenţă sporită

Compania se confruntă, de asemenea, cu o concurenţă sporită din partea altor companii precum Apple şi Disney, care atrag spectatorii departe de conţinutul Netflix. Acţiunile Netflix au scăzut în ianuarie, după ce compania de streaming a estimat doar 2,5 milioane de noi abonaţi neţi pentru trimestrul următor.

Creşterea numărului de abonaţi cu 8,3 milioane în trimestrul patru a fost uşor sub propria estimare de 8,5 milioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...