Actor celebru, trebuie să plătească milioane de dolari din cauza acuzațiilor de abuz sexual

Un mediator a decis ca actorul Kevin Spacey să plătească aproape 31 de milioane de dolari studioului care a realizat serialul de succes al Netflix „House of Cards”.

Celebrul actor trebuie să plătească această sumă pentru încălcarea contractului, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală aduse actorului american, relatează BBC. Decizia a fost luată anul trecut, dar a devenit publică luni, după ce avocații studioului MRC au depus o cerere în instanță pentru a confirma sentința. Actorul s-a confruntat cu mai multe acuzații de agresiune sexuală, începând din 2017. El a negat însă orice abatere.

Primul acuzat de așa ceva

Spacey, în vârstă de 62 de ani, a pierdut rolul principal al politicianului din „House of Cards” și a intrat într-un con de umbră de când a fost acuzat că a creat un mediu de lucru „toxic” pe platourile de filmare prin faptul că ar fi făcut comentarii grosolane și ar fi atins tinere angajate fără consimțământ. El a fost una dintre primele figuri importante de la Hollywood care au fost acuzate public de comportament necorespunzător în urma scandalului Harvey Weinstein, în timp ce mișcarea #MeToo lua amploare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...