Actorul Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară

După o pauză de aproape o lună pe reţelele de socializare, Hilaria Baldwin a anunţat marţi, pe Instagram, că aşteaptă al şaptelea copil cu soţul ei, actorul Alec Baldwin, care va deveni tată pentru a opta oară.

Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa.

„După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă.

Alec este, de asemenea, tatăl unei fiice în vârstă de 25 de ani, Ireland Baldwin, cu prima sa soţie, Kim Basinger.

Pe 21 octombrie anul trecut, Alec Baldwin a fost implicat în împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al westernului „Rust”. Familia acesteia l-a dat în judecată pe el şi pe ceilalţi producători ai filmului, susţinând că nepăsarea acestora faţă de nemulţumirile privind măsurile de siguranţă de pe platoul de filmare a condus direct la moartea Halynei.

Cel puţin alte patru procese au fost intentate în cazul acestei tragedii. Baldwin, care urma să joace în film, a îndreptat o armă spre Hutchins în interiorul unei mici biserici, în timpul pregătirilor pentru filmarea unei scene, care s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Postarea Hilariei Baldwin nu menţionează însă tragedia. Ea şi-a descris sarcina drept „o binecuvântare şi un dar în astfel de vremuri incerte”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole