Actorul Florin Zamfirescu, critici dure la adresa Guvernului: Sunt nişte copii infantili, nişte tiriplici

Actorul Florin Zamfirescu critică măsurile luate de autorități în contextul limitării răspândirii cazurilor de coronavirus și susține că actualii conducători sunt „niște copii infantili”,

„Cu toate măsurile luate de aceşti ageamii, pentru ca am impresia ca suntem condusi de niste indivizi care au nimerit din greşeală, s-au trezit în mijlocul necazului şi nu ştiu să-l gestioneze, numărul infectărilor creşte. Dau directive distrugatoare. Oamenii nu mai cred in COVID, in nimic pentru ca se bat cap in cap toate directivele. Se vede lupta pentru functii. De ce nu vor sa amane alegerile? Pentru ca stiu ca se vor macina. Actualii  conducători mi se par nişte conducători infantili, nişte tiriplici care se află şi ei în treabă. Dau dispoziţii, se contrazic şi oamenii sunt la mijloc”, a declarat Zamfirescu la România TV.

Zamfirescu spune că teatrele sunt batjocorite, actorii sunt batjocoriți, iar autoritățile consideră că sunt mai grave întâlnirile de la spectacole decât „păcănelele”.

Zamfirescu: Conspirația e la vedere

„Muzicianul poate compune, dar arta interpretativă, actorii ce pot face? Va veni momentul când Guvernul va spune că nu mai are bani să-i susțină. De unde atâta bătaie de joc? Conspirația e la vedere. Trebuie doar să fii atent, să vezi că sunt toate băgate pe gât cu forța”, mai spune actorul.

El consideră că noul coronavirus este ca „orice gripă” și s-a exagerat foarte mult pe acest subiect.

„Tot din cauza celor din vârf oamenii au ajuns să creadă că nu există acest COVID. Vin cu informaţii contradictorii, iar oamenii ajung să creadă că nu există. El există, e ca un căţeluş care merge pe stradă, ca orice gripă, muşcă, zgârie, iar noi ne baricadăm şi punem porţi de metal ca să nu ne muşte căţeluşul. Pe lumea asta oamenii se nasc, trăiesc, dar mai şi mor.

Eu tot spun, numărul de morţi este infim faţă de numărul de morţi real dintr-un popor într-un an. Dar acum toţi mor de COVID, domne. Noi nu trăim în pandemie, trăim în psihoză. Parcă am fi copii, preşcolari ţinuţi în lesă. Suntem oameni cu facultăţi, cu minte, cu înţelepciune. De ce ne tratează ca pe nişte copii?”, a mai spus actorul.

2 COMENTARII

 1. Privim uimiți către ,,Actorul Florin Zamfirescu” este acel om neinformat ?
  Avem un exemplu viu pe dl.Zamfirescu… care nu citește, nu răsfoiește, nu cauta după informația de buna calitate! Hahahahahahaaaaa
  Indemnul nostru este ca dl. Zamfirescu sa răsfoiască ziarul PUTEREA care este un ziar de buna calitate.
  SARS-CoV-2 este coronavirusul responsabil pentru actuala pandemie COVID-19. Până în prezent, întrebările semnificative au rămas fără răspuns cu privire la motivul pentru care SARS-CoV-2 infectează cu ușurință organele din afara sistemului respirator, cum ar fi creierul și inima.
  Virusul folosește proteina virală spike (S) pentru atașarea și intrarea celulelor gazdă. Odată atașat, virusul invadează celula, apoi reproduce mai multe copii ale sale. Virușii reproduși sunt apoi eliberați, ducând la transmiterea SARS-CoV-2.
  Înțelegerea ciclului prin care proteina „Spike” recunoaște celulele umane este esențială pentru îmbunătățirea terapiilor antivirale și a vaccinurilor pentru tratarea COVID-19 .
  ( Dl. Zamfirescu nu te mai văita ca un bătrân , ca nu ești bătrân.
  Nu te compătimește nimeni dl. Zamfirescu )
  Hollywood, Bollywood au serioase probleme, falimentul a unor case de producție… zgârie foarte rău la urechi lor.

 2. Actorul ar trebui sa isi vada de profesia pentru care s a pregatit si probabil este si talentat.Cum poate cineva ,in acest caz un actor sa isi dea cu parerea ,sa jigneasca fara sa se fi documentat si informat ??Nu este medic dar opereaza,ba mai si da sfaturi medicilor de profesia ,chiar ,fara discernamant ii si jigneste!! Posibil sa se creada pe scena!!De vrea sa fie respectat ,normal ar fi sa isi ceara scuze ,public!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...