Actorul Kit Harington, star în „Game Of Thrones”, a vorbit despre lupta sa cu dependenţa de alcool

Actorul Kit Harington, star în „Game Of Thrones”, a vorbit, într-un interviu pentru The Sunday Times, despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia.

Actorul în vârstă de 34 de ani, astăzi vindecat, a povestit că a trăit lucruri „traumatizante” în timpul şi după filmările la serial şi că „alcoolul a făcut parte din acestea”. 
„Ajungem într-un punct în care avem impresia să suntem o persoană rea, când ne simţim atât de ruşinaţi. Avem impresia că nu există ieşire, că aşa e corect să fim”, a explicat Kit Harington. „Iar prin trezire îşi spui: „Pot să mă schimb”. 

Actorul, care a luat o pauză de un an în carieră după finalul serialului „Game of Thrones”, a vorbit şi despre depresie, mărturisind că s-a gândit la ce este mai rău. „Da, bineînţeles”, a fost răspunsul al întrebarea dacă a avut gânduri de sinucidere. 

„Am trecut prin perioade de depresie profundă în care voiam să fac tot felul de lucruri. Dar poate că vordind despre ele va ajuta pe cineva, undeva. Nu vreau să fiu considerat un martir sau cineva special”, a spus el. 

Kit Harington a confirmat că nu mai este dependent de doi ani şi că se simte bine. „Viaţa este frumoasă. Am un copil şi o relaţie bună. Sunt un om fericit, mulţumit şi treaz”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...