Actorul Marcel Iureș îl susține pe Liviu Negoiță la Primăria Sectorului 1

Publicat: 28 mai 2024, 14:32, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Actorul Marcel Iureș îl susține pe Liviu Negoiță la Primăria Sectorului 1

Celebrul actor Marcel Iureș și-a exprimat sprijinul pentru Liviu Negoiță, candidatul Partidului Umanist Social-Liberal (PUSL) la Primăria Sectorului 1 din București.

Într-o serie de materiale video postate pe contul de Facebook al candidatului Negoiță, Marcel Iureș își exprimă susținerea pentru acesta, lăudându-i competențele și caracterul prietenos.

Actorul a respins orice acuzație de imoralitate sau de influențare financiară, susținând că alegerea sa se bazează pe competențele și trecutul administrativ al lui Negoiță.

Aceasta nu este prima oară când Marcel Iureș se implică în campanii electorale din București. În 2008, el a fost prezent alături de Negoiță, susținându-l pentru funcția de primar general al Capitalei, iar în trecut a sprijinit și alți politicieni.

În ciuda criticilor și a îndoielilor exprimate de unii, Marcel Iureș și-a menținut sprijinul pentru candidatura lui Liviu Negoiță, subliniind că este vorba despre competențe și merit, nu despre politică sau influențe exterioare.

 

Declarațiile lui Iureș din aceste materiale sunt următoarele:

  • ”Un om care are în sânge administrarea, are în sânge experiența pe care a căpătat-o și a dăruit-o, în același timp. Votez Liviu Negoiță!”
  • ”Ca să ai bucuria să trăiești, trebuie să fii în relație cu oamenii. Iarăși mă întorc la tipul ăsta de educație pe care îl are domnul Liviu Negoiță, și anume, e un om prietenos. E un om prietenos, pur și simplu. E mare noroc în lumea asta să întâlnești un om prietenos. Votez Liviu Negoiță!”
  • ”Întâmplător sau nu, suntem într-o admirație reciprocă de ani buni și pot să zic de ce. Pe asta și se bizuie cumva bucuria și speranța pe care o am: că dacă revine, am înțeles la Sectorul 1, e, într-adevăr, formidabil pentru că siajul a ceea ce a făcut e încă prezent. Siajul din Sectorul 3. Votez Liviu Negoiță!”
  • ”Mă gândeam, la un moment dat, ce poți să spui despre un om care, pur și simplu, se dăruiește. Unde-i motorul? Ce-l face să facă asta? Cred că vorbim de un anumit tip de educație, este un om educat. Asta m-a impresionat mereu la domnul Liviu Negoiță. Asta produce foarte multe lucruri în viața unui om și în viața oamenilor din jurul acelui om. Votez Liviu Negoiță!”