Actorul Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Replica ironică a edilului

Fostul europarlamentar independent și susținător AUR, actorul Mircea Diaconu, a semnat pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în Guvernul Sorin Grindeanu.

Mircea Diaconu, autentic deținător de Buletin de București, #sectorul1, maestru al teatrului si cinematografiei românești, a semnat pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului om-nou Clotilde Armand. Astfel, domnia sa întărește rândurile celor care, cu speranță, au decis să iasă din resemnare. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, exact ca în pelicula ”Doar cu buletinul la Paris”, a transmis Petrescu pe Facebook (foto stânga, alături de Diaconu).

Edilul a avut o postare ironică, pe aceeași rețea de socializare: „Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!”- spunea marele actor Gheorghe Dinică în filmul Filantropica – regia Nae Caranfil”.

Reprezentanții social – democrați au anunțat că va fi declanșată o amplă campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole