Actorul Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Replica ironică a edilului

Fostul europarlamentar independent și susținător AUR, actorul Mircea Diaconu, a semnat pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în Guvernul Sorin Grindeanu.

Mircea Diaconu, autentic deținător de Buletin de București, #sectorul1, maestru al teatrului si cinematografiei românești, a semnat pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului om-nou Clotilde Armand. Astfel, domnia sa întărește rândurile celor care, cu speranță, au decis să iasă din resemnare. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, exact ca în pelicula ”Doar cu buletinul la Paris”, a transmis Petrescu pe Facebook (foto stânga, alături de Diaconu).

Edilul a avut o postare ironică, pe aceeași rețea de socializare: „Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!”- spunea marele actor Gheorghe Dinică în filmul Filantropica – regia Nae Caranfil”.

Reprezentanții social – democrați au anunțat că va fi declanșată o amplă campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...