Actriță celebră regretă că nu și-a conservat ovulele (FOTO)

O actriță celebră regretă că nu și-a conservat ovulele. Ea a făcut mărturisirea în cadrul unui interviu, însoțit de o fotografie fierbinte de copertă.  

Celebra actriţă americană Jennifer Aniston tocmai și-a arătat silueta de invidiat într-o fotografie pentru coperta revistei Allure. În interviul acordat revistei, Jennifer Aniston a profitat de şedinţa foto ca să vorbească şi despre probleme serioase.

Actriță celebră regretă că nu și-a conservat ovulele

Aceasta a povestit despre infertilitate şi şi-a exprimat regretul că nu a apelat la crioconservarea ovulelor! „Ar fi trebuit să fac asta când eram mai tânără”, și-a exprimat ea regretul târziu.
Totu cu prilejul apariției aproape goală pe copertă, actrița a pus capăt tuturor speculaţiilor cum că foştii ei soţi ar fi părăsit-o pe motivul că nu a putut să le ofere un copil.

Măcar dacă cineva mi-ar fi spus să îmi îngheţ ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta şi iată că astăzi mă trezesc că șansa a trecut pe lângă mine. Nu am regrete. Acum mă simt uşurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat”, a declarat aceasta.

Actriță celebră: „Am tot încercat să rămân însărcinată” 

”Am tot încercat să rămân însărcinată”, a mai povestit actrița pentru revista Allure. ”A fost un drum dificil. Au fost ani întregi în care s-au făcut speculații în privinţa mea. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Și iată-mă, azi. Am pierdut acel tren”.

Actriţa de 53 de ani spune, însă, că s-a împăcat cu ideea.

Actriţa a vorbit în mai multe rânduri, în trecut, despre hărţuirile la care sunt supuse femeile care nu au copii şi s-a arătat jignită de comentariile care spuneau că a ales cariera în detrimentul familiei. ”Nu îmi place presiunea pe care oamenii o pun pe mine, pe femei, cum că ai eşuat ca femeie dacă nu ai procreat. Nu mi se pare corect”, mai spune actrița, tot în Allure.

Apariția social media a agravat viețile vedetelor

Într-un alt interviu, de data aceasta acordat, nu demult, The Hollywood Reporter, Aniston ăși exprima de asemenea dezamăgirea. „Oamenii cu siguranță proiectează asupra ta și toate astea, dar treaba mea este să spun: Ascultă, îți voi arăta de ce sunt capabilă și tu decizi dacă vrei să te abonezi”, a spus Aniston, care a fost căsătorită cu Brad Pitt și Justin Theroux. „Așa că dispari cât poți de mult, te distrezi, joci aceste roluri ciudate, nu-ți pasă de nimic, te distrezi, îți amintești că ai un grup minunat de prieteni și viața ta este binecuvântată și faci tot ce poți”.

„Obișnuiam să iau totul foarte personal – zvonurile despre sarcină și chestiile de genul: Oh, ea a ales cariera în locul copiilor”, a continuat starul. „Eram la modul: Nu aveți idee ce se întâmplă cu mine personal, medical, de ce nu pot… pot avea copii? Oamenii ăștia nu știu nimic și a fost de-a dreptul dureros și pur și simplu urât.”

Aniston a subliniat că apariția social media a agravat intruziunea în viețile vedetelor și raportarea la acestea ca la un bun public. „Ce făceau cândva tabloidele și mass-media cu viețile personale, fac acum oamenii obișnuiți pe rețelele sociale”, a precizat ea.

 

 

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Piedone vrea o confruntare directă cu Cîrstoiu! ”Nu să vină cu...

PUSL și-a depus la Biroul Electoral Cental lista candidaților la europarlamentare, cu 310.000 de semnături, președintele Cristian Popescu Piedone afirmând că va începe campania...
Elevii din Bucureşti ar putea fi testaţi cu aparatele Drug Test la şcoală

Teste antidrog și analize de sânge pentru elevii din București

Elevii din București ar putea fi testaţi cu aparatele Drug Test la şcoală. Testele vor fi efectuate de medici sau de experți antidrog.  Aceasta este...