Acum s-a trezit? De ce nu mai acordă Paul McCartney autografe

Ani de zile muzicianul Paul McCartney, vechi component al formației Beatles, axat pe carieră solo, a tot acordat autografe în timpul apariţiilor sale publice, semnându-se pe diverse obiecte ale fanilor. Acum, după atâta timp, muzicianul a hotărât să nu mai acorde autografe, considerând că e o practică stranie!

„Mi s-a părut mereu acest lucru puţin straniu. „Uite, pot să vă scriu numele pe spatele chitanţei, vă rog? De ce? Ştim amândoi cine sunt eu”, a explicat el pentru Reader’s Digest prin Contact Music. Îngrijorat pentru imaginea sa, muzicianul a explicat că eliminarea autografelor şi a selfie-urilor ar face experienţa mai uşor de utilizat pentru ambele părţi, dar în principal pentru el.

Ringo Starr vrea să evite lăcomia fanatică!

Precursor, bateristul Ringo Starr a interzis definitiv autografele în 2008 pentru a evita lăcomia fanatică. „Nu mai dau autografe. Toate autografele mele sunt pe chestii pe care le-am făcut eu, care au o legătură cu mine şi care vor ajunge o operă de caritate. Nu vreau să fie vândute de oameni”, a afirmat Starr pentru Press Association.

Există însă o problemă: toți s-au trezit cam târziu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...