Acuzație: Boris Johnson minte atât de des, încât nu mai deosebește adevărul de minciună

Dominic Cummings, fostul consilier special al premierului britanic Boris Johnson, spune despre acesta că minte cu atâta naturalețe, încât nici el nu mai deosebește adevărul de minciună. Cummings mai susține despre fostul său șef că recunoștea adesea că e ridicol că a ajuns prim-ministru, scrie BBC.

Fostul consilier al premierului, care după ce și-a dat demisia a început să publice pe blog o serie de dezvăluiri incomode despre Boris Johnson, susține că acesta „minte atât de flagrant, cu atâta naturalețe, atât de des”, încât nici el nu mai face distincție între adevăr și minciună. 

Într-o postare pe blog, Dominic Cummings scrie că Boris Johnson „recunoaște adesea că e ridicol că a ajuns prim-ministru”.  

El mai susține că premierul spune adesea că face lucruri atât de prostești, încât lumea rămâne cu gura căscată. Purtătorul de cuvânt al premierului britanic a respins acuzațiile de minciună.

„Nu am de gând să răspund la fiecare acuzație pe care o face”, a răspuns acesta la întrebarea jurnaliștilor.

Chiar dacă acum este foarte critic cu Boris Johnson și spune că nu e potrivit pentru a fi prim-ministru, Dominic Cummings își apără decizia de a se fi alăturat echipei acestuia în 2019.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole