Casa de modă Louis Vuitton dorește despăgubiri de la Brigitte și Florin Pastramă

Casa de modă Louis Vuitton s-ar fi constituit parte civilă și cere despăgubiri în dosarul în care Florin și Brigitte Pastramă sunt acuzați că au comercializat măști contrafăcute sub sigla unor branduri renumite.

În vara anului trecut, polițiștii au făcut percheziții în vila soților Florin și Brigitte Pastramă și la o adresă la care aceștia aveau un depozit, de unde au ridicat o mare cantitate de măști, potrivit B1 TV. Cei doi soți sunt suspectați că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor firme de lux.

La audieri, ei au recunoscut că marfa era contrafăcută, dar au susținut că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege. Anchetatorii au trimis mostre din marfa confiscată la toate casele de modă ale căror branduri au fost desoperite în depozitul lor. Casele de modă trebuie să expertizeze produsele și să transmită rezultatele, pentru a fi folosite ca probe la dosar. Louis Vuitton a finalizat expertiza și a transmis că măștile sunt, într-adevăr, contrafăcute. Mai mult, casa de modă ar fi anunțat că se constituie parte civilă pentru a primit despăgubiri, după cum precizează B1 TV și gandul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...