Adio, dar rămân cu tine: Şeful Departamentului de Strategie a Diversităţii de la Google a fost demis, dar păstrat!

Compania Google l-a demis din funcţie pe şeful Departamentului pentru Strategia Diversităţii, din cauza unor comentarii antisemite publicate de acesta pe internet, în 2007. Într-un articol publicat pe blogul său în legătură cu conflitul dintre Israel şi palestinieni, Kamau Bobb a afirmat că poporul evreu are un apetit avid pentru război şi crime.

Pagina de pe blog, publicată în urmă cu 14 ani, a fost descoperită în această săptămână de un jurnalist, potrivit BBC. Titlul articolului era – „Dacă aş fi evreu”. În emailul trimis către angajaţii Google, Kamau Bobb a afirmat că vorbele sale au caracterizat „cu cruzime” comunitatea evreiască şi a descris sentimentele sale drept „dureroase”.

Compania Google a prezentat scuze public pentru afirmaţiile lui Bobb. Ulterior, articolul a fost şters, însă Bobb nu a părăsit compania Google, aceasta anunţând că fostul director al Departamentului de Diversitate se va ocupa de acum înainte de proiecte legate de ştiinţă şi tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...