Adio? Show-ul „Acces direct”, scos din grilă

Antena 1 a luat o decizie radicală cu privire la emisiunea „Acces direct”: show-ul urmează să fie scos din grila de programe. Se pare însă că emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu va dispărea definitiv de pe micul ecran.

Începând cu luna ianuarie 2022, Acces Direct se va muta la Antena Stars, acolo unde fanii ar urma să o revadă și pe Mirela Vaida, potrivit b1tv.ro. Decizia Antena 1 ar fi venit după ce emisiunea Acces Direct a luat numeroase amenzi de la CNA, după cum notează cancan.ro,iar mai multe ediții care au stârnit controverse au făcut o pagubă substanțială în bugetul Antenei 1. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, postul a fost obligat de CNA să își suspende emisia în prime-time, tot din cauza unei ediții Acces Direct.

Telenovela cu Vulpița și Viorel a fost unul dintre cele mai controversate evenimente prezentate în show-ul social de la Antena 1, iar mai apoi multe alte ediții au atras după ele sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...