„Adoptă un șobolan”, campanie ironică lansată de PSD la adresa primarului Clotilde Armand

Gunoaiele și șobolanii morți din Sectorul 1 rămân în continuare o problemă de actualitateși au generat o campanie ironică la adresa edilului USR, Clotilde Armand.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții PSD transmit faptul că problema gunoaielor nu este nici pe departe soluționată și a fost deocamdată îngropată doar în banii plătiți companiei de salubrizare.  

„O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, „Ciuma” lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să învețe ordinea operațiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă și scăzând numărul de șobolani!

Și să lase doamna edil războaiele noi, pentru că nu le-a finalizat, spre binele cetățenilor, nici pe cele deja începute! Spre exemplu, „războiul gunoaielor” i-a costat pe locuitorii din Sectorul 1 peste 150 de milioane de lei! Ați învins „mafia”, doamnă! Ați îngropat-o în bani!!

Aveți grijă că, în timp ce s-au înmulțit facturile, vi s-a împărțit partidul…la doi! Și niciuna dintre jumătăți nu vă conține! Probabil că și lor le este rușine de ceea ce ați făcut în acest mandat!”, transmit reprezentanții PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole