Adrian Chesnoiu, ministrul desemnat al Agriculturii: Execuția bugetară la Ministerul Agriculturii este sub 50%, la data de 30 octombrie

Execuția bugetară la Ministerul Agriculturii, la data de 30 octombrie, este sub 50%, a declarat Adrian Chesnoiu, ministru desemnat al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care a mai precizat că deși ministerul a avut la dispoziție sume importante de bani, acestea nu au fost folosite, ceea ce spune multe despre “performanțele” fostului ministru Adrian Oros.   

“Ceea ce pune în valoare performanța unui ministru este execuția bugetară. La data de 30 octombrie, execuția bugetară la Ministerul Agriculturii a fost sub 50%, bani au fost, dar n-a fost cu putință să fie folosiți”, a declarat Adrian Chesnoiu la audierile pentru investitura în funcția de ministru al Agriculturii

Acesta a mai precizat că este convins că agricultura va beneficia de sprijinul Ministrului Finanțelor Publice în noul Guvern, mai ales că Adrian Câciu, fost consilier la cabinetul lui Daniel Botănoiu, secretar de stat în urmă cu câțiva ani, cunoaste bine situația din sector. De altfel, Câciu chiar s-ar fi exprimat în acest sens, promițând o “triplare” a bugetului pentru Agricultură.

Bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru acest an se ridică la circa 26 miliarde lei.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a primit miercuri aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.Membrii comisiilor de specialitate au avizat nominalizarea lui Chesnoiu pentru portofoliul de la Agricultură cu 28 voturi “pentru”, 6 voturi “împotrivă” şi nicio abţinere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole