Adrian Despot: „Răfuiala mea se duce cu legislatorii și cu comunicatorii Guvernului”

Artistul Adrian Despot a criticat modul în care autoritățile au comunicat în campania de vaccinare. Lipsa abilităților de comunicare ar fi – în opinia artistului – unul dintre principalele motive care au dus la eșecul vaccinării în România.

„Răfuiala mea se duce cu legislatorii și cu comunicatorii Guvernului, care parcă lipsesc cu desăvârșire. Eu pun rata vaccinării pe seama incompetenței Guvernului de a comunica necesitatea vaccinării în sine. Ei nu au reușit să convingă poporul român să se vaccineze. Este failul lor. Au încercat în diverse forme, diverse campanii total nestrălucite, dar nu au reușit. Vina este a lor”, a sus Adrian Despot la Europa FM.

Guvernul a lăsat de izbeliște cultura

Afirmațiile artistului vin după ce, într-un interviu din martie anul acesta, făcea iar referință la incapabilitatea Guvernului, de data aceasta în privința artiștilor. El spunea că face parte din artiștii independenți și crede că Guvernul a lăsat de izbeliște cultura, nu face nimic pentru a ajuta artiștii, în special pe cei care nu trăiesc din salariu. Asta în condițiile în care, spunea el, concertele ar fi adus economiei românești între 1.5 și 3 la sută din PIB.

:„Nu există niciun ajutor din partea Guvernului către zona noastră. Nu există niciun ajutor din partea Președintelui de a sprijini zona asta culturală.”

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole