Adrian Mutu a fost demis de U Craiova 1948: „E adevărat! Rezultatele nu sunt cele așteptate”

Adrian Mutu (42 de ani) nu mai este antrenorul echipei FC U Craiova 1948. Nou-promovata a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, de rivala locală CS U Craiova, în etapa a 11-a a Ligii I.

Adrian Mutu și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări„, a anunțat clubul oltean, pe pagina de Facebook.

”E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență. Vom vedea ce voi face pe viitor. cruri. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, a declarat Adrian Mutu, potrivit playsport.ro.

Acest meci a fost al şaptelea consecutiv fără victorie pentru nou-promovată. FC U Craiova ocupă locul 13, cu nouă puncte. Mutu a preluat echipa olteană vara trecută. Anterior, el a mai pregătit echipa FC Voluntari, formaţia de tineret a clubului Al Wahda şi naţionala de tineret a României.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole