Adrian Mutu, cumpătat după victoria cu FC Argeș: „Obiectivul nostru principal este play-off-ul, nu ne facem prea multe iluzii”

Adrian Mutu, antrenorul principal al echipei Rapid, s-a arătata mulţumit de jocul echipei sale în meciul cu FC Argeş, scor 2-1, dar nu se gândeşte la titlu.

A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză, cu o echipă care s-a apărat bine, care a închis spațiile foarte bine. Am avut și puțin noroc în prima repriză sau nu noroc, un portar bun. Cred că e cel mai bun portar din țară.

Sunt mulțumit. E clar că trebuie să mișcăm mingea cât mai repede când întâlnim o astfel de echipă și cu un joc mai elaborat pe marginea, ceea ce s-a și întâmplat.

Eu știu ce calități are Toni, are un stâng extraordinar, eu îl încurajez să tragă la poartă și îl cert că stă prea departe de poartă. Avea nevoie de golurile astea, se antrenează bine

Obiectivul nostru principal este play-off-ul, nu ne facem prea multe iluzii, rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă, noi avem parcursul nostru, obiectivul este play-off-ul.

Nu-i vorba că ne lipsește ceva, ci nu vrem să ne facem iluzii. Avem un parcurs sănătos, cu traiectorie bună, avem timp sezoanele viitoare să ne luptăm la titlu”, a spus Adrian Mutu.

Rapid a învins-o pe FC Argeş, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a anunțat, sâmbătă seara, că Iranul a lansat un atac cu drone împotriva țării sale. Potrivit declarațiilor israeliene, Iranul...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....