Adrian Mutu, dat în judecată de fosta soție. Salariul de la Rapid, în pericol

Fostul fotbalist Adrian Mutu, actual antrenor la Rapid, nu i-a plătit Alexandrei Dinu pensia alimentară în totalitate. Fosta soție l-a chemat în instanță și a asolicitat reținerea salariului pe care Mutu îl primește ca antrenor la Rapid.

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu o scurtă perioadă de timp, între anii 2001 și 2003, și au împreună un băiat pe nume Mario, în vârstă de 20 de ani.

Autoritățile au intervenit după divorțul celor doi, urmând ca Adrian Mutu să îi plătească fostei soții o pensie alimentară enormă, având în vedere veniturile pe care le obține.

Adrian Mutu este obligat să-i plătească Alexandrei Dinu aproximativ 100.000 de euro. Alexandra a obținut poprirea veniturilor fostului fotbalist și va primi până la jumătate din salariul lunar al lui Adrian Mutu de la Rapid, potrivit Fanatik.

Acum decizia este definitivă

În contul actriței vor intra lunar 5.000 de euro, pentru că Adrian Mutu încasează 10.000 de euro lunar ca antrenor în Giulești. Mai mult decât atât, dacă fostul fotbalist nu-și va îndeplini obiectivele și va încasa bonusuri în conformitate cu rezultatele Rapidului, suma pe care Alexandra Dinu ar urma să o primească lunar ar crește.

Conform sursei menționate,  Mutu i-ar fi virat fostei sale soții în fiecare lună, de la divorț până în 2014, câte 5.000 de euro. Totuși, în momentul în care plata s-a oprit, Alexandra Dinu l-a dat în judecată, iar acum, decizia este definitivă, iar tehnicianul de la Rapid va fi obligat să plătească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...