Adrian Năstase îi atrage atenția lui Liviu Dragnea: Va fi urmărit în continuare de DNA

După mai bine de doi ani petrecuți în spatele gratiilor, fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, a fost eliberat din închisoare. La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Dragnea a vorbit despre stadiul în care a ajuns formațiunea pe care a condus-o, dar și despre ce a însemnat cei doi ani și două luni de închisoare.

El a spus că anii petrecuți acolo au fost plini de chin și suferință, precizând că se consideră un deținut politic. Cât despre partidul pe care l-a condus, Dragnea spune că în prezent este unul condus de oameni lași.

 „În ceea ce privește reintrarea sau nu în politică și cu asta închei, vreau să vă spun că o să tot vorbesc de aici înainte. În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări – dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine”, a spus fostul social-democrat.

Despre situația lui Liviu Dragnea a vorbit și fostul președinte PSD și premier, Adrian Năstase, care a declarat că se bucură pentru reușita lui Liviu Dragnea, însă îl avertizează pe acesta că va fi urmărit în continuare de DNA.

 „Cred că este un moment în care poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru că este evident că va fi urmărit în continuare de DNA, de un întreg sistem care, după părerea mea, ar trebui totuşi modificat din punctul de vedere al rolului pe care trebuie să îl aibă, inclusiv chestiunea eliberării condiţionate.

El va avea o imagine bună şi poate să aibă un rol, dar depinde de el dacă va dori să mai participe la viaţa politică, în condiţiile în care în toată Europa de răsărit a început un curent suveranist. Iar el poate să fie reprezentantul unui astfel de curent în România, în condiţiile în care altfel, în partidele tradiţionale nu mai există„, a spus Năstase pentru postul Antena 3.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole