Adrian Năstase: „O reducere de 25% a numărului bugetarilor ar însemna o economie reală în banii de la buget”

Fostul prim ministru Adrian Năstase a declarat ieri la un post TV, că, în opinia sa, Guvernul ar trebui să reducă cu 25% numărul bugetarilor.

„În România sunt, în momentul de față, 1,25 milioane de bugetari. Când eu eram premier erau 800.000. Cred că o reducere de 25% a numărului bugetarilor ar însemna o economie reală în banii de la buget. Tonner-ul și celelalte hârtii, astea nu fac economii”, a precizat Adrian Năstase.

El a mai spus că este „evident” o măsură nepopulară, însă „e nevoie de măsuri mult mai radicale” și că actualul Guvern ar putea să adopte o asemenea măsură pentru că se află într-un moment politic prielnic.

„PNL și PSD sunt la guvernare, deci nu este nicio șansă că o astfel de măsură radicală să fie jucată de unul împotriva celuilalt în vederea alegerilor”, a explicat Năstase.

1 COMENTARIU

  1. Imposibil! Instituțiile publice sunt adevărate „familii” !!! Se transmit sau se mostenesc. Cariera funcționarului public este o instituție caduca, functiile publice fiind pe vecie, în absența vreunei performanțe, căci nu sunt criterii, sau se ocupă cu recomandare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole