Adrian Veștea va lăsa Brașovul pentru un fotoliu de senator

Numirea oarecum surprinzătoare a liderului PNL Brașov, Adrian Veștea, la șefia Ministerului Dezvoltării, ascunde un joc de culise incredibil.

Impunerea lui președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, la conducerea Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației s-a făcut de către președintele Klaus Iohannis iar cei din PNL nu prea n-au avut decât să accepte.  

Potrivit informațiilor noastre, numirea lui Veștea ca ministru a fost o modalitate elegantă de protejare a acestuia, dar mai ales de scoatere din jocurile politice de la nivelul județului Brașov. De ceva timp a început să iasă fum negru pe hornul lui Adrian Veștea și cei din PSD și USR știu bine acest aspect și, ca atare,sunt pregătiți să pună gaz pe foc. Astfel, pentru moment, Adrian Veștea a ieșit din decorul politic al Brașovului, iar pentru liniștea sa va renunța la administrația locală pentru a obține anul viitor un fotoliu de senator.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...