Adriana Trandafir a bătut palma: Ce emisiune prezintă în noaptea dintre ani

Adriana Trandafir se întoarce pe micile ecrane. Actrița va prezenta ediție specială a emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars. Ex-concurenta de la Asia Express vine cu o surpriză specială pentru mii de telespectatori.

Vedeta va apărea în showul „Star Chef”. În cadrul acesteia, bucătarul Mino se va ocupa de prepararea bucatelor delicioase, iar Adriana Trandafir va petrece alături de o mulțime de celebrități.

Două echipe alcătuite din Maria Constantin, Rikito Watanabe, Diana Bișinicu și Cheg Mino se vor întrece în arta gastronomică, în timp ce Adriana Trandafir se va distra împreună cu invitații săi în altă cameră. Adriana Trandafir, Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu sunt doar câteva nume care vor fi alături de celebra actriță.

Antena Stars a pregătit un maraton de distracție pentru telespectatorii săi. Zeci de artiști vor cântă și vor dansa în noaptea dintre ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...