Aeroporturile din București, „pilotate” administrativ de… geografi

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu continuă numirile politice provizorii, dar bine remunerate, în bordurile administrative ale companiilor de sub tutela acestui minister.

Una dintre cele mai importante entități de sub tutela Ministerului Transporturilor și Infrastructurii este Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) care „păstorește” aeroporturile Băneasa și Otopeni. Numai că, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a decis ca la CNAB să existe un consiliu de administrație provizoriu format din șapte membri.

Însă, surprinzător, președintele Consiliului de Administrație de la CNAB este Răzvan Robert Dobre, un profesor de geografie abonat la sinecuri administrative din „ograda” acestui minister. Numai că, tot prin decizia lui Sorin Grindeanu, în bordul administrativ de la CNAB a aterizat un alt absolvent de geografie în persoana lui Laurențiu Andrei Ilie.

Întâmplător sau nu, acesta l-a avut ca îndrumător la obținerea licenței de geografia turismului tocmai pe… Răzvan Dobre, actualul președinte interimar al CA de CNAB. Așadar, cele două aeroporturi bucureștene sunt pilotate administrativ de absolvenți de… geografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...