Afaceri media: Disney+ se lansează în România. Cât îl va costa pe telespectator vizionarea

Disney+, platforma de streaming a a Walt Disney Company, vine în România în luna iunie. Mai precis, pe 14 iunie va fi disponibilă platforma care va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars, potrivit unui anunţ al companiei. 

Disney+ va fi disponibil la preţul de 29,99 de lei pe lună (aproximativ 6 euro), iar abonamentul anual este de 299,90 de lei.

Platforma va permite vizionarea a câte patru profile simultan şi descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate.

În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei.

Ce aduce nou platforma

Platforma va aduce, pe lângă clasicele sale titluri, „Cartea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau.

În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant,dar şi filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film câştigător al unui Premiu Oscar, sau „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone.

Din categoria divertisment general, Disney+ aduce filmul câştigător la Premiile Oscar, „Eliberaţi-l pe Guy”, cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum şi serialele „Familia Simpson” şi „Anatomia lui Grey”.

Lumea prin ochii lui…

De la National Geographic, vine seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înţelepciune şi dinamism.

În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni şi informaţii stiinţifice şi istorice fascinante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...