Afganul suspectat că a ucis un migrant în Timişoara a fost capturat în Grecia

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat că cetăţeanul din Afganistan suspectat că a ucis un migrant la Timișoara şi a rănit un altul a fost capturat tocmai în Grecia.

Incidentul a avut loc în zona Gării de Nord din Timişoara, în data de 19 aprilie. Bărbatul se afla în Grecia şi va fi adus în România.

„În vederea depistării autorului au fost efectuate activităţi. Am spus că cetăţeanul afgan a fost identificat şi că există mandat european de arestare pe numele lui. Sunt bucuros să vă spun că în urma cooperării poliţieneşti seara trecută a fost reţinut în Grecia, un bărbat, cetăţean afgan, urmărit internaţional pentru omorul comis la Timişoara. Urmează procedura de predare. Vom trimite în Grecia o escortă a poliţiei române pentru a-l aduce în România”, a declarat Lucian Bode, vineri, într-o conferinţă de presă, la Timişoara.

Bărbatul a fost descoperit pe aeroportul din Atena, în Grecia, în seara zilei de joi.

„Acum, după ce l-am prins, vom avea foarte multe răspunsuri la intrebări, care a fost traseul, cum a plecat, cand a plecat. Toate aceste chestiuni vor fi verificate in timpul anchetei. Trebuie să vedem pe unde a plecat si in ce conditii”, a mai spus Bode.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole