AFM a aprobat noi dosare de finanţare în programele ”Rabla Plus” şi ”Casa Verde Fotovoltaice”

Un număr de 763 de dosare au fost aprobate în cadrul Programului „Casa Verde Fotovoltaice”, în timp ce pentru Programul „Rabla” au primit aviz favorabil 120 de solicitări, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în cadrul Programului „Rabla Plus”, cele 120 de dosare aprobate sunt pentru 197 de autovehicule electrice, dintre care 127 full electrice şi 70 electrice hibride.

În acelaşi timp, în Programul „Casa Verde Fotovoltaice” a fost publicată o nouă listă care conţine 763 de dosare acceptate, iar pentru Programul privind ecologizarea zonelor afectate de deşeuri „Curăţăm România” au fost 99 de dosare acceptate, în valoare de 930.414,57 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...