Aglomerație de sărbători: Mașinile stau în coloană la intrarea în România

A început deja aglomerația de sărbători. Românii care se întorc în țară în această perioadă a anului sunt nevoiţi să suporte cozi uriașe.

Cel puţin două ore este timpul pe care șoferii îl petrec în coloană pentru a intra în ţară pe la Nădlac II. Aglomerația este cauzată de traficul intens şi de triajul epidemiologic care se face la sosirea în România, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

La punctul de trecere Nădlac II sunt deschise şase artere de intrare în ţară pentru autoturisme, microbuze sau autocare, dublu faţă de o zi obişnuită, dar cu toate acestea timpii de aşteptare pentru formalităţi ajung la 120 de minute.

Timpii mari sunt cauzaţi de numărul ridicat de autovehicule care se prezintă la intrarea în România şi de triajul epidemiologic care se face în cazul celor care vin în ţară.

Călătorii care aleg să vină prin PTF Nădlac I (DN7) trebuie să aştepte cel puţin 40 de minute pe cele trei artere dedicate traficului uşor şi turistic. Autorităţile române arată că aici, pe lângă aglomeraţie şi triajul epidemiologic, este o problemă şi cu lipsa de personal din partea autorităţilor de frontieră ungare, notează Agerpres. Probleme sunt şi la traficul greu, tot pe sensul de intrare în România. La Nădlac II, camioanele aşteaptă cel puţin 110 minute, în coloane formate pe cele patru artere deschise, iar la Nădlac I se aşteaptă 40 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...