Aglomerație la frontiera cu Ungaria. La vama Nădlac cetăţenii aşteaptă cel puţin o oră

Este aglomerat la frontiera cu Ungaria vineri dimineaţă, iar la vama Nădlac II se aşteaptă cel puţin o oră pentru verificarea documentelor şi tranzitare.

Conform aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se aşteaptă 60 de minute pe sensul de ieşire din România, pe cele şase artere deschise pentru traficul de călători şi autoturisme.

Aplicaţia informează că se înregistrează un „număr foarte mare de călători şi mijloace de transport care se prezintă pentru verificările la frontieră pe sensul de ieşire din ţară”, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că în această perioadă a sezonului estival sunt zile cu număr mai mare de călători care tranzitează frontiera, în special în weekend.

Mulţi români care lucrează în străinătate şi au fost în ţară în ultimele săptămâni pentru a-şi petrece vacanţa alături de familii se întorc în statele în care sunt angajaţi. De asemenea, mulți români din ţară pleacă în excursii în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...