Aglomerație la moaștele Sfântului Mina din București, în plină pandemie de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, când toate țările se confruntă cu creșteri uriașe ale cazurilor de infectare, în București, în jur de 2.000 de persoane stau la coadă la Biserica Sfântul Mina, pentru a se închina la moaștele celui considerat ocrotitorul păgubiților.

Potrivit Digi24.ro, încă de miercuri dimineața, de la începutul slujbei, oamenii au apărut la biserică. Coada de 2000 de persoane se întinde pe mai multe străduțe lăturalnice.

La fața locului este prezentă Jandarmeria care încearcă să se asigure că oamenii respectă măsurile de protecție sanitară.

Este al treilea pelerinaj care are loc în Capitală în ultimele două săptămâni. La începutul săptămânii, credincioșii au stat la coadă la moaștele Sfântului Nectarie, tot în București.

Astea în contextul în care România se află într-o situație îngrijorătoare, în care spitalele nu mai au locuri pentru pacienții infectați cu Covid-19. În București, rata de incidență a depășit 5 la mia de locuitori, iar orașul se află pe primul loc la numărul de noi infectări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole