Aglomerație pe drumurile către Constanța, Brașov și Sibiu

Bucureștenii au plecat în dimineața zilei de sâmbătă, așa cum le stâ în obicei, către munte sau mare, iar traficul se desfășoară cu dificultate. Iată zonele aglomerate la primele ore ale dimineții.

Drumul către litoral pe Autostrada A2 București – Constanța putea fi parcurs la ora 8.30 a zilei de sâmbătă în circa două ore și jumătate. Conform Google Maps, există puncte cu trafic aglomerat sau chiar blocaje în zonele Dragoș Vodă – Dragalina și Murfatlar. Aici s-au format coloane de mașini care se deplasează cu viteză foarte redusă sau chiar staționează.

De altfel, centrul Infotrafic al Poliției Române atenționează că pe tronsonul kilometric 105 – 144 al A2, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață.

Pe DN1, București – Brașov punctele aglomerate sunt cele deja cunoscute de cei care parcurg acest drum în week-end. Astfel, coloanele de vehicule din zona Comarnic se întind pe kilometri buni, iar o altă piedică în calea celor care vor să ajungă la munte se află în zona orașului Bușteni. Și în Predeal mașinile se deplasează cu o viteză redusă. Distanța București – Brașov poate fi parcursă în circa 3 ore și 30 de minute.

Cei care își încearcă norocul către Sibiu vor întâlni valori ridicate de trafic în zona Bascov de după Pitești, acolo unde s-a format deja o coloană pe câțiva kilometri. Distanța de 300 km dintre București și Sibiu poate fi putea fi parcursă, la 8.30 în circa 4 ore și 25 minute.

Având în vedere aceste aspecte, pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, polițiștii îi sfătuiesc șoferi să conducă prudent, să mărească distanța de siguranță și să manifeste disciplină la volan.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole