Aglomerație pe șoselele dinspre munte. Coloana de mașini depășește 4 kilometri la intrarea în București

Este aglomerație mare pe șoșele, în special pe drumurile care vin dinspre munte. De câteva ore, la intrare în Capitală, dinspre Autostrada București-Pitești, sunt cozi de peste 4 km.

Bulevardul Iuliu Maniu din Cartierul Militari, care preia traficul de pe șoseaua de mare viteză, arată de asemenea valori de trafic mai mari decât în mod normal. La fel ca ieri (luni – n.r), când mulți dintre români s-au întors din mini-vacanța de Paște, aglomerat este și pe DN1. Șoferii merg bară la bară pe sensul spre Capitală.

Aglomerație și nervi întinși la maximum pe DN1, pe sensul spre Capitală. Mulți dintre turiștii care s-au dus la munte în vacanța de Paște se întorc abia astăzi acasă. Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule pe rute alternative pentru a evita traficul intens de pe DN1, conform Digi24.

Aceeași situație este și pe Autostrada A1 București-Pitești, iar coloana de mașini începe inainte de intrarea in Capitala. Șoferii înaintează cu greu, toate benzile sunt pline pe mai bine de 4 kilometri. Valorile de trafic sunt mai mari decât în alte zile, iar Cartierul Militari, care preia traficul de pe șoseaua de mare viteză, este oricum unul dintre cele mai aglomerate din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...