Ai mașină, ai mobil? Nu vrei și o secretară?

Ai atâtea lucruri de ținut minte încât uneori ți-ai dori libertatea de a mai uita din ele.

 

Zile de naștere și alte aniversări, parole de mail și Facebook, PIN-urile cardurilor, codul de la interfon, lucruri de cumpărat, lucruri de reparat, asta nemaivorbind despre cât ne solicită memoria sarcinile de la muncă. E greu spre imposibil să reții atâtea lucruri și nu e de mirare că, reținându-le, nu mai e loc în mintea noastră pentru altele. De pildă, când ai învățat ultima oară o poezie?

 

Printre provocările mnemonice ale zilelor noastre se numără și cele legate de utilizarea automobilului. Mașina e un membru al familiei și, prin urmare, are nevoile ei care nu suportă amânare. Revizii, reparații, înnoirea unor documente.

 

Iar lucrurile aici sunt destul de serioase. Amenzile pentru expirarea RCA ajung până la 2000 RON, cele pentru lipsa Rovinietei sar la aproape o mie de euro, iar cei care circulă fără ITP în regulă riscă nu doar o amendă de până la 2900 lei, ci poate și anularea înmatricularii mașinii.

 

Iată de ce o echipă de specialiști IT români a implementat contul MyRCA online. După ce și-a făcut asigurarea RCA online, clientul primește un cont MyRCA gratuit. Software-ul din spate accesează o bază de date cu informații despre mașina asigurată și trimite alerte titularului atunci când RCA-ul e pe cale să expire, dar și ITP-ul și Rovinieta. Utilizatorul își poate programa apoi și singur alertele de expirare. Iar acestea vin automat pe mail și pe SMS, la data stabilită.

 

În plus, reînnoirea poliței RCA online se rezolva în câteva secunde din contul MyRCA introducâ­­nd doar numărul auto.

 

Asigurarea auto RCA este salvată în același cont MyRCA. În cazul în care șoferul e oprit și nu o găsește, o poate descărca din contul personal în doar câteva secunde.

 

MyRCA este parte a celei mai moderne platforme din domeniul asigurarilor auto de la noi, care a fost concepută pentru a pierde cât mai puțin timp cu hârțogaria auto. Un client nou are nevoie de doar 60 de secunde pentru a completa câteva informații și a avea cele mai mici prețuri RCA online de pe piață, fie că o accesează de pe  mobil sau de pe desktop. Apoi în doar 30 de secunde îți poți încheia rapid RCA online – și primești polița instant, pe e-mail.

 

Pe scurt, MyRCA funcționează ca o asistentă virtuală pentru tine și mașina ta, o secretară care ține minte lucruri pe care tu ai putea să le uiți. Și nici nu trebuie s-o plătești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...