Air France va dubla, în vară, numărul de curse între București și Paris

Compania aeriană Air France va crește gradual a frecvența curselor București-Paris. Astfel, pentru vara aceasta Air France confirmă nu mai puțin de 80 de rute sezoniere, dintre care 22 sunt destinații noi. Preferințele turiștilor sunt în continuă schimbare, iar destinațiile de city break-uri, de exemplu, au fost înlocuite în mare parte cu vacanțele la plajă.

Compania aeriană Air France zboară în prezent de 8 ori pe săptămână între aeroportul Paris Charles de Gaulle și aeroportul București Henri Coandă, urmând ca frecvența zborurilor să crească succesiv la 15, respectiv 17 curse săptămânale în perioada 5 iulie – 8 august 2021.

„Ruta aeriană București – Paris este una dintre cele mai vechi și longevive opțiuni de zbor pentru români. Am operat în perioada comunistă, în perioade instabile din punct de vedere economic și am operat și în timpul pandemiei. A venit însă vremea să creștem numărul de zboruri și să depășim operațiunile „de avarie”. Comunitatea franceză de business, călători frecvenți pe această rută, dar și românii care lucrează și studiază în Franța, vor avea în această vară un număr sporit de opțiuni de zbor” a declarat Razvan Răduț, Country Sales Manager Air France KLM România și Bulgaria.

Rutele sezoniere se adaugă celor deja operate de Air France, companie ce a reluat peste 80% dintre zborurile din rețeaua sa normal încă din iunie anul trecut. 

Pasagerii pot schimba gratuit datele de zbor până la 31 decembrie 2021

Reprezentanții Air France au ținut să puncteze că oricare dintre aceste curse poate fi modificată și rămâne supusă restricțiilor în vigoare în fiecare țară și regiune deservită. Astfel, înainte de a efectua o călătorie, Air France recomandă pasagerilor săi să verifice cerințele de intrare și de călătorie pentru țările de destinație și de tranzit. Acestea fac subiectul unor schimbări frecvente pe fondul epidemiei COVID-19.

Astfel, pentru a își proteja pasagerii de eventualele neplăceri cauzate de schimbările aduse de COVID, politica comercială a Air France a devenit mult mai flexibilă și presupune schimbarea gratuită a datelor de călătorie, precum și rambursarea integrală a banilor în cazul anulării ori oferirea unui voucher bonus în baza căruia pot fi achiziționate bilete și servicii pe alte destinații. Chiar și acest voucher poate fi ulterior transformat în bani în cazul în care nu va fi folosit de către pasageri.

Air France-KLM este grupul lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Oferă clienților săi acces la o rețea care acoperă 314 destinații în 116 țări datorită companiilor Air France, KLM Royal Dutch Airlines și Transavia. Cu o flota de 548 de aeronave și 101,4 milioane de pasageri transportați în 2018, Air France-KLM operează până la 2.300 de zboruri zilnice, în principal prin hub-urile din Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...