Airbnb oferă cazare gratuită în România pentru refugiaţii ucraineni

Airbnb va oferi refugiaţilor din Ucraina până la 100.000 de locuri de cazare în România şi alte ţări europene, în urma unor parteneriate realizate cu aceste ţări.

Compania americană anunţă ca a trimis scrisori către autorităţile din Polonia, România, Ungaria şi Germania (urmând să facă acelaşi lucru şi în cazul altor ţări europene), cu care vrea să coopereze în scopul găzduirii refugiaţilor.

Proiectul se derulează prin intermediul nonprofitului Airbnb.org, care discută cu guvernele şi alte organizaţii din ţările menţionate. Planurile includ şi găzduire pe termen lung.

Costurile vor fi acoperite de Airbnb, gazde şi donatorii de pe Airbnb.org.

Airbnb vrea să ajungă în jurul a 100.000 de locuri de cazare pentru refugiaţii din Ucraina. Luni, ONU anunţa că peste 670.000 de refugiaţi au intrat în România, Republica Moldova, Polonia, Slovacia şi Ungaria.

Separat, compania americană a oferit găzduire şi pentru 21.300 de refugiaţi afgani şi urmează să vină cu alte câteva zeci de mii de la locuri pentru refugiaţi din Afganistan, Africa, Orientul Mijlociu, America Centrală şi de Sud şi alte regiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...