Alain Delon, la funeraliile private ale prietenului său Belmondo (VIDEO)

La funeraliile lui Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai importanţi actori francezi din ultimul secol, a participat un alt star al cinematografiei din Franţa, bunul lui prieten Alain Delon.

Sprijinit într-un baston, a sosit vineri la biserica Saint-Germain-des-Prés din Paris, relatează EFE. Alain Delon, în vârstă de 85 de ani şi considerat timp de mulţi ani „rivalul de moarte” al lui Belmondo, a venit însoţit de unul dintre fiii lui, Anthony Delon. Veteranul actor francez, având dificultăţi mari de deplasare, a zâmbit atunci când fotografii i-au cerut să îşi scoată masca sanitară.

Alain Delon nu a putut să asiste la,omagiul naţional adus joi de autorităţile franceze actorului Jean-Paul Belmondo la Domul Invalizilor din Paris în frunte cu preşedintele ţării, Emmanuel Macron. Luni, când presa franceză a anunţat decesul lui Jean-Paul Belmondo la vârsta de 88 de ani, Alain Delon s-a declarat „complet distrus” şi a spus că „nu ar fi fost deloc răudacă „ar fi plecat amândoi împreună”.

La câteva minute după sosirea lui Alain Delon, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Belmondo a fost transportat în biserică, în mijlocul aplauzelor a sute de persoane care s-au reunit în jurul lăcaşului de cult pentru a asista la funeraliile private ale regretatului actor, care au loc în exclusivistul arondisment VI din Paris. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...