Alain Delon vrea să iasă cu demnitate din scena vieții

Alain Delon, în vârstă de 86 de ani, a afirmat în mai multe interviuri din ultima vreme, că este de acord cu eutanasierea. În primul rând a sa. Și a completat că dacă e cazul. Adică, se chinuie cu vreo boală, are dureri, e o povară pentru cei apropiați.

„Sunt de acord – spune Delon. În primul rând pentru că locuiesc în Elveția, unde eutanasierea este posibilă și, de asemenea, pentru că mi se pare cel mai logic și natural lucru. De la o anumită vârstă, de la un moment dat, avem dreptul să ieșim dracu’ din asta în liniște, fără să trecem prin spitale, injecții sau alte chestii. Eu am planificat totul, până la capăt, inclusiv în privința averii am stabilit cu avocații ce e de făcut. Nu vreau să fie o mizerie după moartea mea!”.

Fiul său, Anthony, care a avut grijă și de mama sa, a spus la RTL, cu ocazia lansării cărții sale, Le Cherche midi, că i-a făcut marelui Delon promisiunea că-i va fi alături până la final, conform ultimelor sale instrucțiuni și dorințe. Și, dacă decide să recurgă la eutanasiere, așa va face.

Alain Delon a fost impresionat de felul în care fiul său a avut grijă de mama sa, Nathalie, cu care el, marele actor, a fost căsătorit o vreme.

Aceasta a murit în ianuarie, 2021, de cancer pancreatic. Și ea optase pentru eutanasiere, dar boala a luat-o înainte de a recurge la această metodă. Delon consideră că din scena vieții se iese cu demnitate. Și eutanasierea e indicată atunci când nu se mai poate altfel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...