Alarmă aeriană în întreaga Ucraina, sunt așteptate noi bombardamente

Luni dimineață, la ora 7.24, alarmele aeriene au sunat pe aproape întreg teritoriul Ucrainei, fapt ce presupune că zone diferite ar putea fi ținta unui nou atac din partea Rusiei. Peste 50 de rachete de croazieră au fost lansate, cele mai multe fiind interceptate de apărarea ucraineană.

UPDATE:

„Ocupanții ruși au lansat mai multe atacuri cu rachete asupra infrastructurii critice a Ucrainei. Peste 50 de rachete de croazieră Kh-101/Kh-555 au fost trase de la portavioanele strategice de rachete de aviație Tu-95/Tu-160 din nordul Mării Caspice și din regiunea Volgodonsk (regiunea Rostov).

44 de rachete de croazieră au fost distruse de forțele și mijloacele Forțelor Aeriene în zonele de responsabilitate ale Comandamentului Aerian „Centru” – 18, Comandamentul Aerian „Sud” – 12, Comandamentul Aerian „Est” – 9, Comandamentul Aerian „Vest” – 5″. Sursa: serviciul de presă al Comandamentului Forțelor Aeriene”, a transmis serviciul de presă al Comandamentului Forțelor Aeriene.

Potrivit datelor prezentate de publicația Ukrainska Pravda, o alarmă aeriană a fost declarată pe întreg teritoriul Ucrainei, cu excepția Crimeii ocupate temporar.

Alarma aeriană se declanșează în momentul în care este semnalat pericolul unor atacuri cu rachete, iar locuitorilor li se recomandă să meargă la adăposturi.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...