Alec Baldwin a fost anunțat că arma cu care a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins este sigură

Asistentul de regie care i-a dat actorului Alex Baldwin arma de recuzită cu care acesta a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, l-a anunțat pe actor că arma este sigură, transmite BBC.

Ceea ce nu știa asistentul este că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal în piept în incidentul petrecut joi pe platourile de filmare a filmului Rust. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr și a fost deja externat de la spital.

Mai multe detalii din ancheta poliției au fost făcute publice vineri, când un mandat de percheziție a fost depus la o instanță din Santa Fe, New Mexico.

Costumul pătat de sânge al lui Baldwin a fost luat ca probă, împreună cu arma. Muniția și alte arme de recuzită au fost, de asemenea, luate de pe platoul de filmare de către polițiști.

Actorul în vârstă de 63 de ani a fost audiat, dar nimeni nu a fost pus sub acuzare pentru acest incident.

Alec Baldwin, care era vedeta și producătorul filmului, a declarat că „cooperează pe deplin” cu poliția.

Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a scris el pe Twitter.

Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui”, arată mai scris Alec Baldwin.

Halyna Hutchins era considerată o vedetă în plină ascensiune la Hollywood.

În 2019, revista American Cinematographer a spus despre ea că era între cele mai promițătoare figuri de la Hollywood și un star în ascensiune, iar în 2020 ea a lucrat la filmul independent cu supereroi Archenemy.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole