Alegeri parlamentare 2020. Un bărbat din Argeș a murit în curtea secției de vot

Alegerile parlamentare din 2020 nu sunt lipsite de incidente. În localitatea Teiu, județul Argeș, a avut loc chiar o tragedie. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a leșinat în curtea secției de vot și a decedat.

„Au fost înregistrate și cazuri medicale și din păcate un deces. La o secție de votare din localitatea Teiu, județul Argeș, un bărbat, în vârstă de 80 ani, a leșinat în curtea secției de votare. La sosirea echipajelor de intervenție acesta era în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor echipei medicale, a fost declarat decedat”, a declarat Monica Dajboc, purtătorul de cuvânt al MAI.

Tot în județul Argeș, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un viceprimar duce cu mașina oameni la vot.

„La fața locului au constatat însă că cele semnalate nu se confirmă, întrucât cel în cauză transporta 2 persoane, care îi erau și rude, cu dificultăți locomotorii, la solicitarea acestora, fără a le influența opțiunea de vot”, mai arată reprezentanta MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...