Alegeri parlamentare 2020. Un număr de 3.000 de polițiști și jandarmi la secțiile de vot din București

Aproximativ 3.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alte forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne acţionează, în Bucureşti, pentru buna desfăşurare a alegerilor parlamentare 2020 pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

„Suntem la datorie pentru a veni în sprijinul comunităţii, suntem la datorie pentru a interveni acolo unde este nevoie de noi. De asemenea, sunt verificate toate aspectele ce ţin de respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit DGPMB, sâmbătă, au fost verificaţi conducătorii auto care au transportat buletinele de vot, au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi au fost verificate documentele autovehiculelor utilizate, nefiind înregistrate incidente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...