Alegeri parțiale: PSD a câștigat jumătate din localități

Social-democraţii susțin că au câștigat alegerile parţiale în 17 localităţi din 35 în vreme ce partidele din Coaliția de Guvernare au obținut cu un mandat mai puțin.

PSD a obţinut o victorie la alegerile parţiale, din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD nu a avut candidat„, a spus prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, duminică noaptea, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Fostul premier a adăugat că astfel s-a dat un nou semnal „că PSD câştigă toate alegerile”.

Din şase oraşe în care au avut alegeri parţiale, în trei a câştigat PSD, în Bocşa, în Târgu Bujor şi la Filiaşi„, a mai afirmat Sorin Grindeanu.

PNL vede o victorie din locul al doilea

Ludovic Orban, președintele liberalilor, se arată extrem de mulțumit de faptul că a obținut 16 fotolii de edil, cu unu mai puțin ca social – democrații.

Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi! Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș”, a scris Orban pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...