Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Toate persoanele au fost evacuate

Publicat: 14 ian. 2022, 18:30, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Toate persoanele au fost evacuate

Autoritățile au primit, vineri după amiaza, o alertă cu bombă la Mall Băneasa din Capitală. În urma acestei amenințări, angajații și clienții din clădire au fost evacuați de urgență.

Incident în București. Autoritățile au primit, vineri după amiaza, o alertă cu bombă la Mall Băneasa. În urma acestei amenințări, angajații și clienții din clădire au fost evacuați de urgență, anunță Antena 3.

Autoritățile intervin la Mall Băneasa, după o alertă cu bombă. Toate persoane au fost evacuate În urma amenințării primite, la faţa locului s-au deplasat trupele Antitero, mai multe autospeciale de pompieri şi ambulanțe, iar centrul comercial a fost evacuat de urgență. O parte dintre clienți au încercat să plece din parcarea centrului comercial din Capitală, ceea ce a dus la supra-aglomerarea parcării și apariția de ambuteiaje.

Conform sursei citate, la fața locului ar fi fost identificat un pachet suspect. Într-o filmare postată de o persoană aflată la Mall în momentul alertei se observă persoanele care părăsesc zona comercială.https://www.facebook.com/marian.marcu.31