Alertă de securitate în SUA, la Capitoliu

Alertă de securitate în SUA – doi agenţi de poliţie au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce au fost loviţi cu o mașină, într-un incident produs la Capitoliu, iar autorităţile au împușcat mortal șoferul automobilului.

În urma acestui incident de securitate, clădirea Capitoliului a fost închisă temporar, afirmă surse citate de postul NBC News.

Potrivit unor surse citate de CNN, în apropierea sediului Congresului SUA au fost auzite focuri de armă, fiind vorba probabil de eforturile autorităţilor pentru imobilizarea agresorului.

Poliţia Capitoliului răspunde la punctul de acces de nord, din zona Bulevardului Constituţiei; există informaţii că un individ a lovit cu un vehicul doi agenţi de poliţie„, a comunicat Poliţia Capitoliului. Conducătorul vehiculului a fost imobilizat şi reţinut. „Ambii agenţi de poliţie au fost răniţi. Cei doi agenţi şi suspectul au fost transportaţi la spitale„, a mai precizat Poliţia Capitoliului.

Autorul atacului cu vehicul a fost împuşcat

Biroul Federal de Investigaţii oferă susţinere Poliţiei Capitoliului, care a mai comunicat că autorul atacului cu vehicul a fost împuşcat de agenţi de poliţie după ce a coborât din autoturism şi a încercat să atace cu un cuţit.

Individul era în stare critică şi a decedat în drum spre spital, au declarat sursele citate. În incident au fost răniţi şi doi agenţi ai Poliţiei Capitoliului. În acest moment, autorităţile americane încearcă să afle motivul atacului din Washington.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...