Alertă în Capitală! Un bărbat amenință că se sinucide, intenționând să sară de pe o clădire

Publicat: 09 mai 2024, 18:20, de Vlad Stefan Orjan, în Ultimă oră , ? cititori
Alertă în Capitală! Un bărbat amenință că se sinucide, intenționând să sară de pe o clădire
Foto: Arhivă

O situație de criză a fost declanșată în Capitală în această după-amiază, în momentul în care un bărbat în vârstă de 36 de ani a amenințat că se va sinucide, intenționând să sară de la etajul unei parcări din Sectorul 2. Alerta a fost dată către Poliția Capitalei – Secția 9, prin intermediul apelului la numărul unic de urgență 112, iar forțele de intervenție au fost trimise imediat la fața locului.

În jurul orei 16:40, echipaje de poliție au ajuns la complexul respectiv și au constatat veridicitatea amenințării. Conștienți de gravitatea situației, polițiștii au solicitat intervenția echipelor specializate de negociatori și de asalt din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale pentru a gestiona criza și a încerca să convingă bărbatul să renunțe la gestul extrem.

În prezent, operațiunea de intervenție este în desfășurare, iar autoritățile fac eforturi susținute pentru a preveni o posibilă tragedie și a asigura siguranța atât a bărbatului în cauză, cât și a celor din jur. Detaliile exacte privind motivele ce l-au condus pe individ la această decizie dramatică nu au fost încă dezvăluite, însă poliția efectuează verificări amănunțite pentru a înțelege întregul context al situației.